De unieke werkwijze van Life It


Met onze unieke werkwijze is het mogelijk om u een mobiele applicatie aan te bieden voor meerdere platformen in de tijd dat u normaal één mobiele applicatie voor één mobiel besturingssysteem krijgt. Uw mobiele applicatie aanbieden voor elk extra besturingssysteem kunnen wij hierdoor ook tegen een gereduceerd tarief doen.


Hoe werkt het?

Wij hebben een programma ontwikkeld waarmee we uw mobiele applicatie één keer hoeven te ontwikkelen en vervolgens kan de mobile app op meerdere besturingssystemen draaien. Andere mobiele applicatie ontwikkelaars ontwikkelen telkens een mobiele applicatie per besturingssysteem en dit zorgt voor een langere looptijd en hogere kosten.


Onze werkwijze is mogelijk omdat wij de mobiele applicatie ontwikkelen in J2ME. Dit betekent dat wij gebruik maken van Java. Dit wordt door elk besturingssysteem ondersteund. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat we snel mobiele applicaties voor meerdere mobiele besturingssystemen op kunnen leveren tegen gereduceerde tarieven.


Wij bouwen de mobiele applicatie eerste en voegen later de specifieke elementen per platform toe. Andere ontwikkelaars bouwen de mobiele applicatie per besturingssysteem. Schematisch weergegeven ziet dit er als volgt uit:De voordelen voor u

Voordelig een mobiele applicatie voor meerdere besturingssystemen

Korte bouwtijd

Op elk besturingssysteem hetzelfde uiterlijk en dezelfde werking

De mobile app voor de gekozen besturingsystemen wordt tegelijk opgeleverd voor alle besturingssystemen, u kunt dus direct beginnen met uw marketingactiviteitenHet traject

Het traject dat u bij ons doorloopt wanneer u een mobiele applicatie laat ontwikkelen is als volgt:


Kennismaking

Offerte

Ontwikkeling Functioneel Ontwerp

Ontwikkeling Grafisch Ontwerp

Ontwikkeling Mobiele applicatie

Testen van de mobiele applicatie

Oplevering van de mobiele applicatie

Marketing van de mobiele applicatie


Heeft u interesse in het laten ontwikkelen van een mobiele applicatie bij Life It? Neem dan contact met ons op via onderstaand buttons.