Mobile App Ontwikkeling Mogelijkheden


Mogelijkheden


Life It biedt talloze mogelijkheden voor uw mobiele applicatie.


Wij hebben talloze opties om in uw mobiele applicatie te verwerken. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de belangrijkste mogelijkheden voor uw mobile app. Wanneer u een onderdeel van uw idee voor een mobiele applicatie niet in onderstaande lijst kunt vinden betekend dit niet dat wij het niet voor u kunnen ontwikkelen. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij al onze mogelijkheden aan u presenteren. Neem hiervoor contact met ons op.Basis functies van uw mobile app

QR-codes
De mobiele applicatie kan QR-codes lezen en acties aan de QR-codes verbinden.

Push-berichten
De gebruiker van de mobiele applicatie kan zich abboneren op push-berichten. Zo kan er een bericht gestuurd worden naar de mobiele telefoon, ook wanneer de gebruiker niet in de mobiele applicatie bezig is.

Netwerkverkeer
Uw mobiele applicatie kunnen wij connectie met een netwerk laten maken.

Telefoon laten vibreren
De mobiele applicatie kan het mobiele apparaat laten vibreren, wanneer het apparaat deze mogelijkheid heeft.

Bluetooth
De bluetooth opties van het mobiele apparaat kan door de mobile app worden gebruikt.


Gebruiksvriendelijkheid opties van de mobile app

Telefoon laten bellen / smsen
Wij kunnen vanuit uw mobiele applicatie zorgen dat de gebruiker kan bellen en smsen. Wanneer er een telefoonnummer in de mobile app wordt weergegeven hoeft de bezoeker niet uit de applicatie te gaan om naar dit telefoonnummer te bellen.

App laten surfen – Interne browser
Wij kunnen een browser integreren in uw mobiele applicatie, op deze manier blijft de bezoeker in de mobiele applicatie wanneer u bijvoorbeeld een externe website wilt laten zien.

Mail versturen
Vanuit de mobile app kunnen e-mail berichten verstuurd worden.

Instellingen opslaan / personaliseren
Een persistence functie kan worden geïntegreerd, hierdoor is het mogelijk om instellingen op te slaan en zo kan de mobile app persoonlijk gemaakt worden.

Streaming video
Streaming video kan door uw mobiele applicatie gebruikt worden.GPS / locatiebepaling in de mobile app

Google maps
Het is mogelijk om Google maps in uw mobiele applicatie te integreren.

GPS / Locatiebepaling mobiele applicatie
Wij kunnen uw mobile app gebruik laten maken van de GPS functie van de telefoon, wanneer deze aanwezig is.
Koppelingen / social media

RSS feeds / XML
De mobiele applicatie kan RSS feeds versturen en kan ook RSS feeds ontvangen. Dit gebeurt door middel van XML. Actuele berichten en items kunnen zo worden weergegeven en verzonden.

Social Media koppelingen
Koppelingen met verschillende social media als facebook, hyves en twitter kunnen door ons gerealiseerd worden.Geavanceerde functies van uw mobile app

Accelerometer, gyroscoop en kompas
Wij kunnen de mobiele applicatie gebruik laten maken van bovenstaande functie. Hiermee kunnen wij de snelheidsverandering, aantal graden en de windrichting van het mobiele apparaat bepalen en deze gebruiken voor de mobiele applicatie.

OCR
De optical character recognition techniek kunnen wij ook voor uw mobiele applicatie integreren. Hiermee kan de mobiele applicatie afbeeldingen of bewegingen herkennen en deze omzetten in tekst.

Gestures
Het gebruik van gestures kunnen wij ondersteunen in uw mobiele applicatie. Hiermee kan de gebruiker een gebaar maken en de mobiele applicatie herkent dit als een commando. Een voorbeeld hiervan is het maken van een kruisje en dat dan de pagina of mobiele applicatie gesloten wordt.

Lichtsensor
Wanneer de telefoon een lichtsensor heeft kunnen wij de mobiele applicatie gebruik laten maken van deze sensor. Zo kan de mobiele applicatie zich bijvoorbeeld aanpassen aan de verlichting van de omgeving.

Proximitysensor
Ook de proximity sensor kan in uw mobiele applicatie worden gebruikt. Hiermee wordt gekeken of er mensen in de buurt van het mobiele apparaat zijn.