Mobiele website en mobiele webshop ontwikkeling


Website & Shops Ontwikkeling


Mobile websites en webwinkels hebben de toekomst, Life It heeft deze voor u.


Niets is vervelender dan een grote website op uw telefoon te moeten laden, terwijl u slechts één telefoonnummer nodig heeft. Met de groei van internet op mobiele telefoons groeit ook de vraag naar goede mobiele websites en webshops. Wilt u uw online activiteiten net zo klantvriendelijk houden als uw bedrijf? Dan is een mobiele website een goede manier om dit te doen.Mobiele website ontwikkeling

Een mobiele website is ideaal om snel de belangrijkste informatie over uw bedrijf aan uw klanten of bezoekers beschikbaar te stellen. Via de mobiele telefoon kan de mobiele website snel geladen worden en is de kans klein dat de bezoeker van de website zonder zijn of haar doel te bereiken weer van de site af gaat. Het is mogelijk uw website te laten kijken of de bezoeker via een gewone pc of een mobiele telefoon uw website bezoekt en de bezoeker zo door te sluizen naar de juiste website.
Waarom een mobile site ontwikkelen?

Ideaal voor bedrijfsgegevens

Uw bezoekers of klanten zijn niet meer afhankelijk van de computer

Kan goed ingezet worden op evenementen

U kunt QR-codes inzettenMobiele webshop ontwikkeling

Online winkelen blijft groeien, op internet is tegenwoordig vrijwel alles te verkrijgen. Dagelijks komen er nog steeds webwinkels bij en dat bewijst hoe succesvol online winkelen is. De mobiele winkels komen in Nederland echter nog niet van de grond. De voornaamste reden hiervoor is het gebrek aan betaalmogelijkheden en een tekort aan bandbreedte. IDeal heeft al aangekondigd in begin 2012 met een mobiele toepassing van hun dienst te komen en dat gaat waarschijnlijk de definitieve doorbraak van mobiele webwinkels betekenen in Nederland.


Een mobile store moet anders ontwikkeld worden dan een normale webwinkel. De productafbeeldingen moeten bijvoorbeeld kleiner zijn, evenals de teksten. Een mobile store wordt voor mobiele telefoonbrowsers en daarom kleinere (aanraak)schermen gemaakt. Een gewone webwinkel wordt gemaakt voor computers en heeft daarom een andere navigatiestructuur en kan uitgebreider zijn dan een mobile store.M-commerce in het buitenland en in Nederland

In het buitenland bestaat de mogelijkheid om via de mobiele telefoon te winkelen al langer en daar is het al een groot succes. In Nederland is er al wel vraag naar mobiele winkels, maar nog nauwelijks aanbod, daarom is het een goed moment om een mobiele winkel te beginnen, zo kunt u als één van de pioniers op dit gebied gezien worden en op deze manier marktaandeel vergaren.

Waarom een mobile store ontwikkelen?

Competitief voordeel door pioniersschap

Meer omzet door meer afzetkanalen

Weinig tijd kwijt aan tekst ontwikkeling

Ideaal voor kleine producten en mobiele softwareMobiele webwinkel ontwikkeling

Life It kan uw mobiele winkel voor u ontwikkelen. Ons personeel heeft veel ervaring met gewone online webwinkels en deze kennis kan ook goed toegepast worden op mobiele webshops. Door onze ervaringen met mobiele applicaties weten wij ook hoe we een mobiele webshop vorm moeten geven en hoe deze het beste beheerd kan worden.
Ontwikkelingsproces mobile store

Life It zal u door het hele traject van de ontwikkeling van een mobiele webshop kunnen begeleiden. Wij kunnen het idee mee ontwikkelen, u advies geven over betaal- en verzendopties, de mobiele webwinkel ontwikkelen en vervolgens de online marketing van de mobiele webshop voeren.